Leuk dat je mee wil doen!
Leuk dat je mee wil doen!

Doe mee!

Kom jij vanuit jouw organisatie ook in actie? Alleen als we ons als, overheid, bedrijfsleven, zorg, onderwijs, woningbouwcorporaties, maatschappelijke instellingen, vrijwilligersorganisatie en ervaringsdeskundigen, samen inzetten om de groeiende verschillen op gebied van wonen, werken, welzijn en gezondheid te verkleinen, kunnen we het verschil maken. Dan pas krijgt iedereen in onze stad perspectief op een volwaardig leven. Kom daarom zelf in actie voor een toekomst zonder tweedeling!

Wat fijn dat jij ook het verschil wilt maken, je iemand wilt helpen, een zetje wilt geven in een andere, misschien wel goede richting! Elke persoon die via of door onze beweging wordt geholpen is er één. En iederéén telt!  

Heb jij nieuws dat je wilt delen, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem contact op via ruimteomteleven@helmond.nl.

 

 

 

 

 

 

NIEUW

Sluit je aan! 

Nog niet geregistreerd en je wilt wel meedoen? Maak hieronder eerst een registratie aan. 

Sluit je aan 

MEEDOEN

Inloggen

Al geregistreerd? Dan kun je hieronder direct inloggen om mee te doen.                                                                                                                            

Inloggen

 

 

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen